29.3.2014

Vuosikokousterveiset

Lakka ry:n 16. toimintakausi alkoi 19.3.14 pidetyn vuosikokouksen myötä.

Uuden hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Leena Tiitinen sekä hallituksen varsinaisiksi jäseniksi Asta Mommo (varapuheenjohtaja), Marketta Melakari (sihteeri) ja Kaija Sälevä. Varajäseniksi valittiin Hannele Schroderus ja Helena Tiuraniemi. 

Jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan. Varsinainen jäsenmaksu on 20 €, opiskelijajäsenmaksu 10 € ja kannatusjäsenmaksu 100 € vuodessa.

Uuteen toimintasuunnitelmaan kirjattiin mm. seuraavaa: Lakan jäsenten ja Lapin kamariorkesterin yhteiset tapaamiset kevätkauden päätteeksi ja pikkujouluaikaan, osallistuminen Rovaniemen Wanhoille Markkinoille ja osallistuminen LuostoClassic-tapahtumaan sekä mahdollisesti muihinkin musiikkitapahtumiin.

Lakka ry on Lapin kamariorkesterin ystävä- ja kannatusyhdistys, joten orkesterin taloudellinen tukeminen on yhdistyksemme tärkeä toimintamuoto. Orkesteria tuemme esimerkiksi olemalla mukana  yhteistuotannoissa ja myymällä orkesterin levyjä. Lapin kamariorkesterin levy on hieno merkkipäivälahja sekä arvokas ja arvostettu liikelahja yrityksille ja yhteisöille. 

Jos toiminta Lakassa kiinnostaa, ota yhteyttä. Uudet ideat ja aktiivit ovat aina tervetulleita!

Marketta Melakari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti