11.8.2014

Hello hello hello!

Terveisiä Lontoosta! Konsertti BBC Promseilla meni hienosti ja täysi Cadogan Hall otti meidät vastaan innostuneesti ja lämpimästi. Sydäntä lämmitti myös nähdä tuttuja lakkalaisia yleisön joukossa!

Konsertti on kuultavissa tämän linkin takaa.

Orkesterin fb-sivulla on luettavissa paikallisen median noteerauksia.

Nyt kohti uusia haasteita, oopperan merkeissä tavataan pian!

2 kommenttia:

 1. Konsertti kuulosti upealta myös netistä kuunneltuna ja tunnelma vaikutti hienolta, jotenkin samalla tavalla välittömältä, kuin usein Korundissa.
  Ihanaa! Syksyn konsertteja odotellessa leppeätä loppukesää kaikille!
  Marketta Melakari

  VastaaPoista
 2. Olimme paikan päällä Cadogan Hallissa, kuuntelimme ja todistimme orkesterimme maailman valloitusta! Konsertti oli yleisö- ja arvostelumenestys! Orkesteri soitti loistavasti. John Strogårds esitteli orkesterin ja sen kotipaikan Napapiiriltä yleisölle. Erityisen ja miellyttävän lisän juonnettuun konserttiin antoi hienostuneitten säveltäjien sir Birtwistlen ja Davies'in esittelyt ja arvostavat kommentit ennen ja jälkeen heidän sävellystensä esitysten. Itse pidin aivan erityisesti Harrison Birtwistlen Endless Paradesta. Esitys oli intensiivinen ja tarkka. Kuin piste iin päälle oli orkesterin ylimääräisenä esittämä Romanssi elokuvasta Katariina ja Munkkiniemen kreivi. Markku Moilasen oboen soitto ja sointi herkisti tipan silmäkulmaan! Olimme ylpeitä orkesteristamme ja onnellisia siitä, että saatoimme olla paikalla.

  Lakkalaiset Leena ja Risto

  VastaaPoista